Sikker drift og kontinuerlig udvikling af Værftets Madmarked i Helsingør
Om opgaven
Adm. direktør Gry Brix siden 2018, er både stolt og glad over den store succes og fremgang, som Værftets Madmarked har haft siden åbningen i 2017, men understreger også, at succesen kun har været mulig takket være et tæt samarbejde med en række kompetente folk. Hun fremhæver særligt samarbejdet med partnerskabet TOC, som fra starten af har været værftets meget tætte samarbejdspartner
Udfordringer
Organisationen bag Værftets Madmarked er ikke stor og besidder af gode grunde derfor ikke alle faglige kompetencer til at administrere en forretning med over 200.000 årlige spisende gæster. Ledelsens vigtigste opgaver i det daglige er at sikre at alle gæster føler sig velkomne og får en god oplevelse. Økonomistyring og administrative opgaver har de valgt at få ekstern hjælp til.
Jeg kan uden at overdrive sige, at det havde været en meget stor udfordring for os at administrere madmarkedet uden hjælp og støtte fra de meget kompetente folk, som vi samarbejder med hos TOC. Jeg er yderst tilfreds med samarbejdet, som gør, at jeg som leder kan koncentrere mig om at drive forretningen i dagligdagen, og jeg kan på det varmeste anbefale andre iværksættere og mindre startup virksomheder at gøre brug af partnerskabet TOC.
Gry Brix – adm. direktør
Resultat
Den 4. maj 2022 kan Værftets Madmarked i Helsingør fejre fem års fødselsdag og med et støt stigende besøgstal siden åbningen i 2017, er konklusionen hos initiativtagerne, at succesen er hjemme. I 2021 rundede man et besøgstal på cirka 180.000 besøgende og forventningen er, at man når op på en kvart million gæster i sæson 2022. Derudover fortæller Gry Brix, at det tætte samarbejde med TOC har betydet, at hun kan sove roligt om natten, velvidende, at der er styr på økonomien, forsikringer og meget mere. I oktober 2022 modtog Værftets Madmarked Børsen Gazelle 2022.
Om Værftets Madmarked
Værftets Madmarked har siden sin åbning i maj 2017 været et samlingspunkt for gamle såvel som unge og byder på et hav af street foodkoncepter i rustikke, maritime omgivelser. En lang række faciliteter gør det muligt at hygge sig før og efter en bid mad.
Gry Brix – adm. direktør
Mail: [email protected]