Case:

Ny selskabsstruktur og ny bestyrelse – sikring af fortsat vækst

Udfordringer:

Funga Farm har siden åbningen i 2019 haft stor succes og en støt stigende vækstkurve. Men med virksomhedens succes fulgte også behovet for en bedre økonomisk struktur og tilførsel af ny kapital.

Om opgaven:

TOC-partnerskabet, som allerede var rådgivere for Jason Matthew Renwick, ejer af de veganske restauranter i ARK-Collection, så en oplagt mulighed for at forene de to virksomheder. De veganske restauranter ledte efter en leverandør af svampe, som både var stabil og som havde et højt kvalitetsniveau, og Funga Farm havde brug for flere muskler til at kunne fortsætte væksten – de to virksomheder var med andre ord – det perfekte match.

Resultat:

Ny, stærk bestyrelse er blevet etableret og ejerstrukturen er ændret. Derudover er der lagt en vækstplan for virksomheden.

Om Funga Farm:

Funga Farm producerer eksklusive økologiske svampe og så dagens lys tilbage i 2019. Bag virksomheden står den amerikanske iværksætter Thomas Kyle Cometta, som via sit danske ægteskab kom til Danmark fra Californien. Han er naturelsker og efter at have udforsket de danske skove, opdagede han det fantastiske udbud af svampe, som findes i Danmark, og besluttede at han ville gøre svampene tilgængelige for i første omgang københavnerne. Virksomheden har i dag 15-20 faste restaurantkunder og man producerer 200-250 kilo svampe om ugen. Efterspørgslen efter svampene er nu så stor, at man netop har etableret sig i helt nye og større produktionslokaler i Brøndby.


Thomas Kyle Cometta – ejer og stifter af Funga Farm
Mail: hello@fungafarm.com
Læs mere på fungafarm.com

Thomas Kyle Cometta

– Jeg blev introduceret til TOC af min forretningspartner, før vi offentliggjorde vores samarbejde. TOC og deres partnere hjalp os med at formalisere vores nye forretningssamarbejde og varetog de forskellige juridiske procedurer for os. Jeg grundlagde Funga Farm i 2019. Funga Farm leverer økologiske, højkvalitets svampe til vores lokalmarked. Som udlænding i Danmark har det været en fantastisk hjælp for mig at have folk fra TOC med mig gennem hele processen. Vi nu i gang med at udvide vores produktion og med at udvikle vores koncept yderligere, og vi er overbeviste om, at vi har de helt rette værktøjer til at skabe en succes i fremtiden.

Thomas Kyle Cometta

Ejer og stifter af Funga Farm