Samarbejde skaber

merværdi

Mød vores samarbejdspartnere

Optimering af jeres drift

Hos TOC tror vi på, at samarbejde skaber merværdi for vores kunder. Vi samarbejder derfor med en række virksomheder, som kan hjælpe jer med at finde de bedste løsninger i forhold til optimering af jeres drift, så grundlaget fro at sikre en fortsat udvikling og vækst af virksomheden er til stede.

Mød vores strategiske samarbejdspartnere her!

Nem HR

I mere end 17 år har Nem HR sikret virksomheder refusion for fravær som sygdom og barsel. Vi er godkendt leverandør til NemRefusion, og vores eksperter kender alle regler og snirklede lovtekster. Vi kan derfor garantere, at vi indberetter fejlfrit, når vi søger på vegne af vores kunder. Med integrationer til løn- og tidsregistreringssystemer får din virksomhed automatisk refusion, når du opretter fravær i dit eget system. Slip for besværet og lad Nem HR hente dine refusioner.

Butikskompagniet

Butikskompagniet er en erfaren og pålidelig formidler af restaurationslokaler. Vi sørger for alt papirarbejdet og rådgiver spæde iværksættere og erfarne restauratører. Med over 100 formidlinger om året har vi bred erfaring med forskellige typer af restauranter. Vælg os som din samarbejdspartner og få hjælp til at finde det perfekte lokale.