Inholdsfortegnelse

Værftets Madmarked modtog ”Børsen Gazelle 2022” med følgende hyldest:

“Selvom de seneste år har været præget af kriser, har I formået at tænke innovativt, skabe vækst og opnå titlen Børsen Gazelle 2022.

Jeres evne til at tilpasse jer de ændrede vilkår og jeres vidt forskellige måder at gøre det på, mener vi fortjener fokus.

Derfor vil vi fejre og hylde jer til inspiration for resten af Danmark. For der er meget, vi kan lære af jer, der selv i kriser løber forrest og finder nye veje til vækst”.

Gry, kæmpe til lykke til dig og dit team.

Hvad gik gennem hovedet, da du åbnede brevet fra Børsen for to måneder siden?

Jeg havde slet ikke fanget det! Kortet lå på mit bord, da jeg mødte på arbejde, men jeg flyttede det bare og gik i gang med dagens opgaver. Mine medarbejdere gik rundt og smågrinede, for de havde regnet ud, at jeg ikke havde regnet det ud 😊 Så da det gik op for mig var min første tanke ”What?! Hvor er det fantastisk at få en pris, der er baseret på resultater”. Det er usædvanligt for vores branche. Vi er vant til at blive kåret baseret på kundeoplevelsen, og det ved vi, at vi kan. Det næste, der gik gennem hovedet var, at det bliver fedt at dele det med ejerkredsen, som har stået sammen med os i tykt og tyndt.

Hvad har været det afgørende for, at I er nået hertil – til trods for corona og andre udfordringer – der er jo sket meget siden åbningen i maj 2017?

Min manglede bremseklods! Min ’gu-fanden-kan-vi-attitude’ har bragt os langt i kombination med en ejerkreds, der også siger ’gu-fanden-kan-hun’. En ejerkreds, der har givet os lov til at være kreative, som tør investere, og som holdt fokus på muligheder fremfor udfordringer – også under nedlukningen. Den solide opbakning har betydet, at jeg i en usikker fremtid med nedlukning og restriktioner kunne beholde alle medarbejderne. De blev sendt hjem med løn, og kom alle tilbage. Samtidig valgte vi at bruge tiden til at investere i yderligere 1327 m2, så vi nu har to haller, og dermed er kommet et stort skridt nærmere vores ambition om at udvikle madmarkedet til at blive et oplevelseshus.

Hvad er du mest stolt af?

Fællesskabet og sammenholdet. Det er jeg ret vild med. Og stolt over, at vi er lykkedes med at skabe.

Jeg kom til i 2018 og kunne med det samme se en hel del lavthængende frugter – ting, der kunne gøres bedre. Især muligheden for at ændre fokus fra ’me’ til fokus på ’we’. Det har givet en kæmpe forandring. I dag passer vi hinandens stader ved sygdom, bartenderne hjælper boderne, vi fejrer fødselsdage med vin og chokolade, og når vi inviterer til fælles fester er vi over 70 deltagere. Det er jeg virkelig virkelig stolt af. Den stemning, som vi har formået at skabe, er helt klart en del af vores succes – det smitter af på bundlinjen, og har været med til at højne kvaliteten, så vores gæster nu er vores bedste ambassadører, og tager nye initiativer til sig, uanset tema – om vi inviterer til Hit med banko, Sinatra Syndicate, Karmafester eller åben talerstol – gæsterne kommer. De er blevet en del af vores fællesskab.

Jeg kan uden at overdrive sige, at det havde været en meget stor udfordring for os at administrere madmarkedet uden hjælp og støtte fra de meget kompetente folk, som vi samarbejder med hos TOC.

Gry Brix
ADM. DIREKTØR

Mere historie om kunderne